Курячий паштетний рулет від Аллі Ковальчук

Все буде смачно

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштети зі свинини та яловичини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилась рецептом не менш смачного курячого паштетного рулету.

Інгредієнти:

куряча грудинка – 400 г

печериці – 100 г

апельсини – 1 шт.

вершки (20%) – 60 мл

коньяк – 1 ст. л.

сіль – ½ ч. л.

перець – ½ ч. л.

Приготування:

Печериці розріжте на 4 частини. Куряче філе двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Зніміть цедру з половини апельсина та змішайте з фаршем.

Додайте до нього коньяк, вершки, сіль, перець і все добре вимісіть. Лист пергаменту змастіть вершковим маслом та викладіть на нього шар фаршу.

З одного боку фаршу смугою розподіліть гриби та сформуйте рулет. Загорніть його в пергамент, а потім – у фольгу. Викладіть рулет на деко. Запікайте у духовці впродовж  30 хв. за температури 170 °C.