Ліниві вареники від Алли Ковальчук

Все буде смачно

Пухкі, ніжні, ароматні, під тонким прошарком вершкового масла та густої сметанки – Алла Ковальчук розповіла, як приготувати ліниві вареники.

Інгредієнти:

сир – 600 г

вершкове масло – 110 г

яйця – 3 шт.

борошно – 225 г

сіль – ½ ч. л.

цукор – 1 ст. л.

0d30c513d3cd56936c8c8c4aae7d1b73

Приготування:

Перетріть сир. Змішайте його з розм’якшеним вершковим маслом.

Збийте яйця з цукром до однорідності.

Змішайте збиті яйця з сирною масою. Додайте борошно та замісіть тісто.

З тіста сформуйте вареники трьох видів: у формі ромбиків, медальйонів та спіралі.

Вершкове масло розтопіть у духовці.

Відваріть вареники в підсоленому окропі на маленькому вогні впродовж 5 хв.

Готові вареники викладіть у миску та полийте прозорою частиною топленого вершкового масла.