Алла Ковальчук навчить готувати м’ясний паштет

Все буде смачно

Проходячи повз стелажі в магазині, ви натикаєтесь на баночки улюбленого м’ясного делікатесу. І одразу ж згадуєте аромат дитинства, адже жодне свято не обходилося без нього на столі. Пам’ятаєте, як бабуся чи мама відкривала його і мастила апетитним прошарком на свіжий хліб. А ви не могли дочекатися, аби схопити першу скибочку. Ніжний, кремовий, легкий, неймовірно ситний, соковитий, насичений м’ясний смаком – м’ясний паштет.

Через недобросовісних виробників нині магазинні паштети втратили якість, а замість м’яса у складі одні замінники та ароматизатори. А іноді так хочеться поласувати обожнюваним м’ясним делікатесом. Отже: годі ризикувати і купувати продукт, у котрому ви не впевнені на 100%. Діставайте банки і м’ясорубки, адже ви приготуєте паштет власноруч у себе на кухні.

pas005-1

Ви дізнаєтеся головний секрет: що додати у фарш, аби паштет не вийшов гумовим? Ми навчимо вас правильно запікати паштет, щоб він не втратив ніжної, кремової консистенції? Відкриємо таємницю вибору такого м’яса, паштет з якого вийде однорідним – більше ніколи вам не трапиться хрящик або грудочка. Ви дізнаєтеся, який інгредієнт додати у формочки, щоб паштет легше виймався? Давно знайомий, улюблений делікатес заграє новими незабутніми смаками…

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (28 лютого) о 9 ранку на СТБ!