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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Алла Ковальчук навчить Катерину Кістень готувати фаршировану щуку

Все буде смачно

Фарширована щука – королева новорічної ночі: з золотистою скоринкою, з кремовою начинкою з пікантних шматочків кураги і ніжного рибного філе. Але під час готування тонка шкіра щуки легко рветься, а вже готова страва погано тримає форму і буквально розпадається на очах. Завдяки шоу «Все буде смачно!» ви назавжди забудете про ці проблеми…

14058«Я дуже люблю готувати, – каже зірка серіалу «Коли ми вдома» Катерина Кістень. – Завжди намагаюся балувати себе і своїх гостей кулінарними шедеврами. Але як-то сталася цікава історія. Був звичайний знімальний день. Одну сцену ми знімали досить довго, і всі добряче зголодніли. Нам зробили перерву, ми пішли в кімнату відпочинку. Там у нас зберігається реквізит. І ось ми заходимо в кімнату, а там стоїть гарна фарширована щука. Хтось сказав, що її давно зняли, і всі дружно вирішили, що її можна з’їсти. Кожен отримав по шматочку – у підсумку від щуки залишилися тільки голова і хвіст. Перерва закінчилася, всі побігли на зйомку, а мій вихід був останнім. І от уявіть: я сиджу одна, поруч страва з головою і хвостом щуки, і… заходить режисер. Що було – не передати! Виявилося, щуку потрібно було знімати на наступний день вранці, що їсти її не можна, що реквізит такий один і більше щук немає. Він був так засмучений, а мені було так соромно, що я візьми й бовкни: та я завтра принесу таку ж – сама приготую! Він знає, що я захоплююся кулінарією, тому швидко погодився. В цей же день після роботи я поїхала за щукою. Купила всі потрібні інгредієнти. Згадала, чим вона була прикрашена і побігла додому готувати! Я прочитала рецепт в блозі, яким постійно користуюся. Труднощі почалися з самого початку, коли я почала чистити щуку. Вся кухня була в лусці, шкурка не знімалася. Остаточно я її зіпсувала, коли вирізала залишки м’яса. З кісток воно теж важко знімалося. М’яса було мало, і начинка вийшла занадто рідкою. Коли я начиняла щуку, вона ніяк не тримала форму. Перенесла я цей кошмар на деко, закрила дірочки шматочками овочів, приставила для краси голову щуки і поставила у духовку. Вже через 10 хвилин в кухні з’явився жахливий запах. Я відкрила духовку подивитися. Фарш висушився, овочі пригоріли, риба вся розпливлася. Я дістала це диво, щоб роздивитися краще. Запах огидний, длубала виделкою – всередині риба залишилася сирою…»

Про те, чим закінчилася історія з фаршированою щукою, Катерина Кістень розповість у цю суботу (20 грудня) о 9 ранку. Актриса прийде в шоу «Все буде смачно!» на СТБ, де пройде детальний майстер-клас з приготування складної страви від кулінарного експерта Алли Ковальчук – не пропустіть!