РЕЦЕПТ: Крученики с грибами

Все буде смачно

Інгредієнти:

Свинина (биток) -300 г

Шампіньйони -70 г

Гливи -120 г

Оцет (9%) – 1ч.л.

Рафінована рослинна олія -100 мл

Сир (Голландський) – 100 г

Часник -2 зубчики

Пшеничне борошно -3ст.л.

Сметана (20% жирності) – 3 ст.л.

Цибуля – 1шт.

Вершкове масло -20 г

Грибний настій -400 мл

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати дуже смачний грибний суп

Спосіб приготування:

Наріжте свинину поперек волокон на шматочки товщиною 1,5 см. Відбийте кожен шматочок з обох сторін кухонним молотком до товщини 2-3мм. Посоліть, поперчіть. Через часниковий прес пропустіть часник, додайте оцет і рослинне масло, розмішайте. Змащуйте сумішшю кожен відбитий шматок м’яса. Поставте м’ясо в холодильник маринуватися на 30 хвилин.

Приготуйте начинку. Промийте, а потім наріжте гливи та шампіньйони кубиками 5мм товщиною. Лук очистите, наріжте дрібним кубиком. На сухій сковороді обсмажуйте шампіньйони та гливи, доти, поки не випарується вся волога. Додайте рафіновану рослинну олію і смажте до золотистого кольору. В іншій сковороді на вершковому маслі обсмажте цибулю до золотистого кольору. Обсмажені гриби і цибулю з’єднайте в мисці, перемішайте. Гриби повинні охолонути. Сир натріть на крупній тертці. В холодну грибну начинку додайте сир, перець, сіль. Начинка готова.

Формуйте крученики. На край кожного шматочка м’яса викладайте столову ложку грибної начинки. Щільно згортайте крученики. Панірують крученики в борошні з усіх боків і обсмажуйте на розігрітій олії, спочатку швом вниз до утворення золотистої скоринки 2-3мінути, а потім переверніть крученики і обсмажте з усіх сторін. Залийте обсмажені крученики теплим грибним настоєм і посоліть. Гасіть під кришкою 20 хвилин. Розведіть сметану грибним соусом, який вийшов після гасіння, додайте сіль, перець і грибну приправу. Залийте крученики розведеною сметаною зі спеціями. Гасіть 3-5 хвилин. Подавайте гарячими.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля