PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

АНОНС: Ліза Глинська навчить Лілію Ребрик готувати макаруни

Все буде смачно

У суботу, 15 листопада, о 9:00 у програмі «Все буде смачно!» ведуча СТБ, красуня Лілія Ребрик буде вчиться готувати макаруни. А її кулінарним наставником виступить переможниця «МастерШеф» Ліза Глинська.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик

«У мене є в житті мрія – поїхати до Парижу з коханим чоловіком – Андрієм – поділилася Лілія Ребрик. – Гуляти всю ніч під місяцем, розмовляти французькою мовою, дихати цим чарівним паризьким повітрям … Але поки в нашому щільному графіку зовсім немає часу. А так хочеться відчути дивовижний дух Парижа. І нещодавно одна моя подруга привезла мені макаруни з Парижа. Це щось неймовірне! Цей десерт ні з чим незрівняний. Це просто шматочок Франції – на власній кухні. І мені, авжеж, страшенно захотілося їх приготувати самій. Я хотіла зробити звичайні – бежеві та шоколадні: вирішила, що так буде простіше всього і без всяких зайвих барвників. Але те, що у мене вийшло, складно взагалі назвати макарунами»

Експерт програми також навчить і розповість:

Ліза Глинська

Ліза Глинська

Як отримати ідеально гладку поверхню та найтоншу хрустку скоринку на макарунах?

Унікальний секрет від Лізи – що робити під час приготування, щоб мигдальні тістечка не осіли і не потріскалися?

Станьте справжнім майстром приготування макарун у суботу 15 листопада, о 9:00 у програмі «Все буде смачно!» На СТБ.