Експерт «Все буде добре» Ольга Волкова любить українську кухню

Все буде смачно

Гостею недільної програми найпопулярнішого кулінарного проекту «Все буде смачно!» стала експерт тележурналу корисних порад «Все буде добре», майстриня Ольга Волкова. Вона під чуйним керівництвом Єлизавети Глинської приготувала прісне листкове тісто, крем для начинки слойки, начинку для пирога та начинку з вишні для слойки. Як пройшли зйомки програми? Якій кухні віддає перевагу? І чи любить готувати? Про це Ольга ексклюзивно розповіла сайту STB.UA.

Ольга, які враження у вас залишилися від участі в проекті «Все буде смачно!»?

Я вже не перший раз приходжу на цей проект. Минулого разу ми разом з Танею Литвиновою готували домашній хліб. Вийшло – неперевершено! І цього разу я теж отримала очікувані та хороші враження, а також новий досвід.

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Ви любите готувати?

Так, люблю. На жаль, у мене не стільки вільного часу, щоб я займалася цим постійно. Але коли є можливість, то із задоволенням готую. Ми з сином любимо класичну українську кухню, особливо – борщ.

Цього разу ви робили слойку. Ви вже готували її вдома самостійно?

Ні, поки у мене не було такої можливості. Але я обов’язково надолужу згаяне (Посміхається).

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Які поради вас здивували, або про якісь ви до участі в проекті навіть не здогадувалися?

Чесно кажучи, я ніколи не думала, про те, як накладаються шари тіста. Коли мене запросили на програму, я з жахом подумала: «О, Боже! Ми ж ці 300 шарів будемо складати до ранку». Але, на ділі все виявилося набагато простіше, так як є спосіб прискорити цей процес. І це стало для мене справжнім відкриттям.

Вам сподобалося працювати під керівництвом Єлизавети Глинської?

З Лізою працювати легко. Вона все дуже доступно пояснює, де потрібно – допомагає та0 направляє. А коли бачить, що в тебе все виходить, то не відволікає. Вона – молодець!

Ольга Волкова

Ольга Волкова

Як Ольга Волкова готувала слойку, а також – про секрети приготування цієї страви від Єлизавети Глинської дивіться ПРЯМО ЗАРАЗ у відео:




Якщо у вас є свої унікальні рецепти слойки – розкажіть про них в коментарях до цього матеріалу. Ми впевнені, що вони такі ж унікальні, як і рецепти наших експертів!

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля