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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

АНОНС: Як приготувати домашню тушонку

Все буде смачно

Тушонка виходить занадто жирною? Або, навпаки, м’ясо сухе та жорстке? Не впадайте у відчай! Адже у суботу, 18 жовтня, о 9:00 неповторна Надія Матвєєва та натхненний експерт, віртуоз м’ясних страв Ігор Місевич навчать вас готувати відразу два види домашньої тушонки – найпопулярнішу, апетитну та запашну – з яловичини, і ніжну, делікатну – з курятини. А також ви навчитеся готувати багатошарову картопляно-м’ясну запіканку з апетитною сирною шапочкою, ароматні рулети з м’ясною начинкою в пекінській капусті під улюбленим соусом Людовика 14-го – вершковим бешамель.

А в гості до Надії Матвєєвої цього разу прийде переможниця п’ятого сезону талант-шоу «Україна має талант» Наталія Фаліон. Нагадаємо, вона разом зі своїм колективом «Лісапетний батальйон» підкорила не одне серце телеглядачів СТБ. А тепер вона спробує за допомогою нашого експерта зробити домашню тушонку, а також ідеальну вечерю для всієї родини – всього за 20 хвилин.

Ігор Місевич, Наталя Фаліон з баяністом гурту і Надія Матвєєва

Ігор Місевич, Наталя Фаліон з баяністом гурту і Надія Матвєєва

«Я завжди була впевнена, що вмію готувати домашню тушонку. Поки одного разу не взяла з собою на гастролі баночку зі своїх запасів. Баяніст Віктор з нашого колективу спробував мою тушонку і сказав, що це гидота і таку несмачну тушонку він в житті не їв. Авжеж, я загнобити себе не дала і вирішила довести баяністу, що тушонку готувати-таки вмію. Готувала свинину, яловичину, курятину, кролятину – і майже силоміць згодовувала її Віктору. Але він продовжував критикувати якість. Проте, терпіння його тануло з кожною новою банкою. Зрештою, він не витримав і привів мене до Наді, щоб та зі своїми експертами навчила мене готувати смачну тушонку. А він сказав, що наприкінці зустрічі прийде і перевірить результат», – розповіла Наталія Фаліон.

Ігор Місевич та Наталія Фаліон

Ігор Місевич та Наталія Фаліон

Крім усього перерахованого вище вас і Наталію чекають унікальні секрети:

Завдяки якому інгредієнту тушонка виходить соковита та при цьому не жирна?

Коли додавати спеції, аби смак тушонки був яскравим та насиченим?

І що допоможе тривалий час зберігати домашню тушонку в ідеальному стані?

Не пропустіть програму «Все буде смачно!» у суботу, 18 жовтня, о 9:00 на СТБ.