Сергій Сапон порадував дружину хеком, якого навчився готувати на «Все буде смачно!»

Все буде смачно

Риба хек – д оступна за своєю вартістю та продається в кожному супермаркеті і на кожному ринку країни. Однак не кожному вдається її приготувати смачно. І в такому випадку на допомогу приходить програма «Все буде смачно!» з її неперевершеними, професійними та народними кулінарними експертами.

Минулого тижня професійний кухар зі стажем Сергій Калінін вчив готувати неймовірні страви з хека Сергія Сапон. Глядачі телеканалу СТБ напевно пам’ятають його з проектів «Хата на тата» та «Зважені та щасливі», де він брав участь.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій прийшов до Надії Матвєєвої на проект «Все буде смачно!» за допомогою: «Дружина сказала, що поки я не навчуся готувати її улюбленого хека, то можу забути про всякі вкусняшки, які вона мені готувала раніше», – зізнався під час зйомок програми Сапон.

Сергій Калінін запевнив, що проблем з приготуванням цієї риби у Сергія Сапон, як і у телеглядачів програми, ніколи більше не виникне: «Я збирав секрети приготування хека під час гастрономічних турів по Середземномор’ю. А там, повірте, знають в рибі толк!»

Сергій Сапон

Сергій Сапон

Так всього за годину гість програми і телеглядачі мали можливість навчитися готувати: хека, смаженого в клярі, хека, запеченого в пергаменті з ароматними травами і хека, тушкованого з овочами. А також – лимонну сіль і оливково-часниковий соус до риби.

Але, найголовніше – Сергій Сапон все ж зміг здивувати свою дружину власноруч приготовленим хеком.

Сергій Калінін

Сергій Калінін

«Мені дуже сподобалося брати участь у програмі «Все буде смачно!». Я дізнався для себе багато нового в приготуванні риби. – розповів сайту STB.UA Сергій – Після «Зважених та щасливих» мій раціон харчування суттєво змінився. Я тепер більше їм овочів та риби. А у моєї дружини риба хек взагалі – найулюбленіша страва, яку тепер я сам для неї готую (Посміхається)».

Відомий кулінарний експерти «Все буде смачно!» не тільки навчив готувати хека, а й розповів як легко з цілої тушки отримати ідеальне філе, а також – як нарізати і запанірувати рибу, щоб вона не розвалювалася на сковороді.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Подивитися, як Сергій Калінін вчить премудростям середземноморської кулінарії, а також – як приготувати неймовірно смачні, соковиті та апетитні страви з хека – ви можете подивитися ПРОСТО ЗАРАЗ на нашому сайті.