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
Сергей Сапон порадовал жену хеком, которого научился готовить на «Все буде смачно!» | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Сергій Сапон порадував дружину хеком, якого навчився готувати на «Все буде смачно!»

Все буде смачно

Риба хек – д оступна за своєю вартістю та продається в кожному супермаркеті і на кожному ринку країни. Однак не кожному вдається її приготувати смачно. І в такому випадку на допомогу приходить програма «Все буде смачно!» з її неперевершеними, професійними та народними кулінарними експертами.

Минулого тижня професійний кухар зі стажем Сергій Калінін вчив готувати неймовірні страви з хека Сергія Сапон. Глядачі телеканалу СТБ напевно пам’ятають його з проектів «Хата на тата» та «Зважені та щасливі», де він брав участь.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій прийшов до Надії Матвєєвої на проект «Все буде смачно!» за допомогою: «Дружина сказала, що поки я не навчуся готувати її улюбленого хека, то можу забути про всякі вкусняшки, які вона мені готувала раніше», – зізнався під час зйомок програми Сапон.

Сергій Калінін запевнив, що проблем з приготуванням цієї риби у Сергія Сапон, як і у телеглядачів програми, ніколи більше не виникне: «Я збирав секрети приготування хека під час гастрономічних турів по Середземномор’ю. А там, повірте, знають в рибі толк!»

Сергій Сапон

Сергій Сапон

Так всього за годину гість програми і телеглядачі мали можливість навчитися готувати: хека, смаженого в клярі, хека, запеченого в пергаменті з ароматними травами і хека, тушкованого з овочами. А також – лимонну сіль і оливково-часниковий соус до риби.

Але, найголовніше – Сергій Сапон все ж зміг здивувати свою дружину власноруч приготовленим хеком.

Сергій Калінін

Сергій Калінін

«Мені дуже сподобалося брати участь у програмі «Все буде смачно!». Я дізнався для себе багато нового в приготуванні риби. – розповів сайту STB.UA Сергій – Після «Зважених та щасливих» мій раціон харчування суттєво змінився. Я тепер більше їм овочів та риби. А у моєї дружини риба хек взагалі – найулюбленіша страва, яку тепер я сам для неї готую (Посміхається)».

Відомий кулінарний експерти «Все буде смачно!» не тільки навчив готувати хека, а й розповів як легко з цілої тушки отримати ідеальне філе, а також – як нарізати і запанірувати рибу, щоб вона не розвалювалася на сковороді.

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Сергій Калінін, Сергій Сапон і Надія Матвєєва

Подивитися, як Сергій Калінін вчить премудростям середземноморської кулінарії, а також – як приготувати неймовірно смачні, соковиті та апетитні страви з хека – ви можете подивитися ПРОСТО ЗАРАЗ на нашому сайті.