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
Лиза Глинская рассказала, как впервые готовила мороженое | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ліза Глинська розповіла, як вперше готувала морозиво

Все буде смачно

У неділю, 3 серпня, переможниця «МастерШеф» та випускниця відомої французької школи кулінарії Le Cordon Bleu Єлизавета Глинська разом з гостем програми «Все буде смачно!» Костянтином Грубичем готували найулюбленіші ласощі діточок та багатьох дорослих – морозиво. Як все пройшло, сайт STB.UA запитав у самої Лізи.

Ліза привіт! Ти вчила Костянтина Грубича готувати морозиво. Який він учень?

Костянтин дуже старанний учень. Я навіть не можу сказати, що це було учень-учитель. Це було, швидше за все, вчитель-вчитель. За час цих зйомок я сама багато чому навчилася у Кості. Він дуже цікава людина. А коли він показав нам дуже стару кулінарну книгу, яку приніс з тобою, і почав показувати картинки і зачитувати технологічні моменти, мені, взагалі, здалося, що це я прийшла повчитися (Сміється).

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

А чим для тебе запам’ятався цей ефір програми «Все буде смачно!»?

Нам було дуже легко, бо у нас на одну пару рук було більше. І зйомка, яка розрахована на півдня, пролетіла дуже швидко й безболісно. Хоча, звичайно, було й складно.

Які складнощі виникали?

Ну, ми ж готували три види морозива! Ще пам’ятаю, що в знімальному павільйоні було неймовірно спекотно. На моменті презентації ми всі почали бігати, метушитися на Надіній кухні адже це ж морозиво. І тим більше воно було без стабілізаторів і, звичайно, такий продукт тане в п’ять разів швидше. Загалом, там вже мало не кожен сам собі в піалу накладав.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

А ще, це, напевно, у мене була одна з тих зйомок, коли після слів: «Стоп, знято!» Всі продовжують перебувати на майданчику і їсти – це дуже приємно! (Посміхається)

Ліза, ти, напевно, пам’ятаєш, як вперше готувала морозиво. Розкажи, як це було.

Ой, моє перше морозиво було дуже давно, напевно, років 8-10 тому. Це був сумний досвід і як підсумок – шматок льоду. Потім була спроба на «МастерШеф», але там все простіше, адже була морожениця. А вже в Парижі мені повідали всі технологічні тонкощі та нюанси. І вже скільки я його переробила (Сміється). Тепер, повернувшись додому, балую коханих домашнім морозивом, без спеціальної машини (Посміхається).

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.

Єлизавета Глинська. Фото із соціальних мереж.