Алла Ковальчук навчить Сергія Трискибу готувати м’ясо по-французьки

Все буде смачно
М’ясо по-французьки! По-справжньому популярна і улюблена усіма страва! Продукти для нього – прості, а приготування займе зовсім небагато часу! Але ось запекти м’ясо так, щоб воно вийшло дуже смачним, вам допоможе тільки Алла Ковальчук.
Здавалося б, нічого складного: запекти в духовці соковите м’ясо з сиром. Але часто виходить суха, жорстка відбивна. Що робити?
Секрети приготування цієї смачної страви від Алли Ковальчук буде дізнаватися учасник проекту «Хата на тата» Сергій Трискиба.
«Після моєї участі в програмі «Хата на тата» моя дружина вирішила запросити подруг на дівич-вечір і відзначити цю подію, – згадує Сергій. – Мовляв, чоловік виправився, все робить по господарству. Я не хотів її розчаровувати і погодився приготувати м’ясо по-французьки і здивувати гостей. Вирішив, що воно готується дуже швидко, біля плити стояти довго не треба. А страва – просто пальчики оближеш. Тим більше, що там може не вийти – запекти м’ясо з картоплею в духовці? М’ясо порізав, побільше цибулі, сиром притрусив – і в духовку. На вигляд ніби нічого вийшло. Подав до столу. Свято пройшло дуже весело, залишивши після себе багато позитивних емоцій і… м’ясо по-французьки! Його не їли зовсім! Воно вийшло твердим, сухим, а майонез перетворився в масну калюжу. Над дружиною ще довго жартували. Тепер я твердо вирішив навчитися готувати м’ясо по-французьки!».
Як зробити це ідеально – розповість Алла Ковальчук! Не пропустіть вже завтра, 1 червня, о 9:00 на телеканалі СТБ!