Тетяна Литвинова навчить Тетяну Висоцьку готувати яловичий язик

Все буде смачно
Яловичий язик! На наших з Вами столах він з’являється як на свята, так і на звичайні вечері! Але особливою популярністю користується, звичайно ж, заливне з язика! А приготувати його так, щоб кожен шматочок танув у роті, нам допоможе справжній професіонал в кулінарії Тетяна Литвинова!
Багато людей обожнюють їсти холодець з яловичого язика, але готувати його не вміють і навіть не беруться, вважаючи, що возитися з ним потрібно півдня, а все одно виходить не те, що очікували. Язик твердий, а холодець не застигає?
Що з цим робити, завтра вам розповість Тетяна Литвинова. І не тільки вам, але і запрошеній зірці – телеведучій Тетяні Висоцькій. У неї з приготуванням цієї страви своя історія.
«На свято 8 березня я запросила маму до себе в гості, – згадує ведуча. – Думала, посидимо по-сімейному, відзначимо свято. А вона попросила, раз вже застілля, приготувати холодець з язика. Вона дуже любить цю страву. Вирішила я порадувати маму і приготувати холодець з яловичого язика. Подивилася рецепти в інтернеті, навіть стару кулінарну книжку знайшла, все докладно прочитала про язик. Купила його, думаю, зараз приготую, і все вийде, як на картинці в книжці. Але куди там… Холодець не застиг, був каламутним і сірим, а язик – твердим і гумовим. Тепер дуже хочу навчитися правильно його готувати!».
Не пропустіть вже завтра, 31 травня, о 9:00 на телеканалі СТБ випуск програми «Все буде смачно!».