Сергій Калінін навчить Марту Жир готувати курячі стегенця

Все буде смачно
Курячі стегенця – напевно, найулюбленіша страва у багатьох сім’ях. Їх можна готувати по-різному і вони запросто підходять як для святкового вечері, так і для простого щоденного обіду. Всі секрети приготування курячих стегенець вам розкриє експерт Сергій Калінін. 
Пригоріла скоринка, непропечене м’ясо і зіпсована вечерю… Цього більше не повториться у вашому житті. Ваші курячі стегенця відтепер будуть ідеальними! Разом з нами навчитися готувати цю страву учасниця проекту «Танцюють всі!» Марта Жир.
«Нещодавно до мене заїхали друзі з Донецька, – згадує співачка. – Вони знали, що у мене в холодильнику одні салати, йогурти, тому захопили з собою курячі стегенця. Я зізналася, що раніше їх ніколи не готувала. Але подумала: невже я їх не зможу посмажити? В результаті ні про яку хрустку скоринку і мови не було! Стегенця несмажились: з одного боку страва була мало не чорна, а з іншого – сира».
Сергій Калінін розповість, як правильно підготувати курячі стегенця перед тим, як їх смажити, розкриє секрет, що потрібно зробити з м’ясом, щоб у вас вийшла хрустка скоринка, і як правильно смажити стегенця, щоб вони не пригоріли.
Не пропустіть вже завтра, 24 травня, в 9:00 на телеканалі СТБ!