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
Вінченцо Барба навчить В’ячеслава Узєлкова готувати пасту «Карбонара» | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Вінченцо Барба навчить В’ячеслава Узєлкова готувати пасту «Карбонара»

Все буде смачно

Для звичайних людей це – одна з найпопулярніших і смачних страв італійської кухні. А для справжніх кухарів – це ще й можливість приготувати сотні різних і не схожих один на одного кулінарних шедеврів! У чому їх секрет і як перетворити одну страву відразу в кілька частувань для рідних і близьких, глядачам завтра розповість наш неймовірний експерт Вінченцо Барба! Більше того, він доведе: для того, щоб спробувати справжню пасту «Карбонара», не потрібно їхати до Італії або витрачати гроші на дорогі ресторани! Адже з його унікальними порадами будь-хто зможе приготувати цю страву ідеально прямо у себе на кухні!

Ваша паста розварюється, злипається і перетворюється в один сірий шматок тіста? Страва виходить дуже сухою, а соус збирається грудочками і віддає кислим запахом? Готуйте качалки і сковорідки! Тільки завтра неперевершений італійський шеф-кухар зі світовим ім’ям Вінченцо Барба і чарівна ведуча Надія Матвєєва відкриють унікальні таємниці приготування справжньої італійської пасти, а також – одного з найпопулярніших соусів з вершками і беконом – «Карбонара»!

Разом з вами опановувати всі таємниці приготування цих страв буде український боксер-професіонал – В’ячеслав Узелков. Одного разу, відвідавши Італію, він зрозумів, що улюблена паста «Карбонара», яку він просто обожнює і завжди замовляє в ресторанах в Україні, не зрівняється зі справжньою італійською. Повернувшись додому, його головною метою стало бажання приготувати саме таку пасту.

«Я вирішив знайти рецепт на італійському сайті, думав так достовірніше, але й там є блогери-аматори, – згадує боксер. – Мабуть, через це моя паста і вийшла жахливою. Макаронини рвалися у мене на шматочки. Ні однієї довгої у мене не вийшло зробити. Все розсипалося, подумав, що явно тісто перестояло. Але ж шкода викидати продукт, нехай краще маленькі будуть шматочки, але спробувати-то потрібно. Закинув все в каструлю і тим часом зайнявся беконом, посмажив його гарненько, вилив до нього вершки, спеції всілякі. Помішав, соус готовий. Але варто було мені зазирнути в каструлю, я жахнувся. Вода каламутна-каламутна, пасту не видно, а коли я її дістав, вона перетворилася в одну масу зі злиплими шматка тіста. Ніби я її і не нарізав. Я це все кинув на сковороду, перемішав з беконом, поламав лопаткою трохи і вирішив спробувати. Не повірите, воно прилипло до зубів і я вирішив більше не їсти це диво».

Разом з В’ячеславом Узєлковим ви дізнаєтесь:

Скільки яєць додати в тісто для пасти, щоб воно не злипалися і добре розкатувалося?

Як довго варити пасту, щоб вона не перетворилася на кашу?

І як правильно поєднувати вже готову пасту з соусом, щоб він не взявся грудочками ?

Дивіться вже завтра, 22 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!