Єлизавета Глінська навчить Альону Курилову готувати чізкейк

Все буде смачно

Завтра, 14 березня у «Все буде смачно» – день найвідомішого в світі американського десерту – чізкейка! Пиріг неймовірної краси, з цільним і легким пісочним коржем та основою з пухнастою і рівномірно пропеченою сирною начинкою. Але ваш чізкейк опадає після випікання, основа кришиться, а сирна начинка тріскається і пригорає? Не хвилюйтеся!

Цього разу Надія Матвєєва запросила до студії королеву солодощів, ученицю відомої у світі кулінарної паризької школи – «Le Cordon Bleu» – Єлизавету Глінську! Саме вона розкриє важливі секрети приготування чізкейка!

А вчитися готувати цю страву разом з телеглядачами буде Олена Курилова – відомий екстрасенс. Поки у неї немає багато часу на готування, тому все ж таки не вона часто радує дочку ласощами, а навпаки. Тепер і Олена вирішила здивувати свою дитину – до її дня народження приготувати улюблений чізкейк родини «Нью-Йорк». Але репетиція приготування цих ласощів не вдалася…

«Нещодавно я вирішила спробувати приготувати цей десерт і зрозуміла, що у мене з чізкейком все погано, – скаржиться екстрасенс. – Пиріг осідає після випікання, тріскається сирна начинка, стає неприємного жовтого кольору, іноді підгорає. А основа виходить дуже твердою. Так що я прийшла до вас, щоб навчитися його готувати».

Разом з Оленою Куриловою ви дізнаєтеся, в яких пропорціях поєднувати інгредієнти для основи чизкейка, щоб корж залишався ніжним, тримав свою форму і не розсипався.

Цей та багато інших секретів приготування цього смачного десерту не пропустіть вже завтра, 14 березня, о 9:00 на телеканалі СТБ!