Сергій Калінін навчить Розу Аль-Намрі готувати харчо

Все буде смачно

У Грузії через багатства інгредієнтів харчо вважають символом здоров’я і молодості! В одній з найпопулярніших грузинських казок саме цей суп надав сил царському синові і той зміг одним ударом перемогти демона з дванадцятьма головами. Але для багатьох сучасних грузинів головними якостями харчо є все ж насичений смак і аромат. Цієї неділі (9 березня) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ кулінар Сергій Калінін навчить готувати справжній грузинський харчо так, що пальчики оближеш!

Розвідувати рецепт харчо Сергій Калінін відправився прямо до Грузії. Спочатку кулінар вважав, що в приготуванні цього супу немає нічого секретного. Однак пообідавши справжнім харчо в грузинському ресторані, він зрозумів , що помилявся. Тоді Сергій відправився до шеф-кухаря і виміняв у нього рецепт харчо взамін на рецепт українського борщу. А тепер кулінар готовий поділитися своїми знаннями з Розою Аль-Намрі і всіма глядачами каналу СТБ.

Роза надумала прийти в студію шоу «Все буде смачно!» після того, як кілька місяців тому до неї в гості приїхали друзі-грузини. В честь свого візиту вони пригостили дівчину харчо. Роза, яка супи взагалі-то не дуже любить, від харчо залишилася в невимовному захваті:

«Тепер я мрію приготувати такий же смачний харчо, яким мене пригощали друзі з Грузії, але ніяк не виходить. Нещодавно подруга, яка знала про мої старання, вирішила допомогти мені з приготуванням страви. Ми закупили в супермаркеті продукти і зварили суп. Але вийшло не харчо, а якась жалюгідна пародія…»

Якщо і у вас схожа проблема, засмучуватися не варто. Сергій Калінін детально розповість: яку частину яловичини краще використовувати, щоб бульйон для харчо вийшов наваристим? Якого віку повинна бути яловичина, щоб бульйон в основі харчо вийшов густим? Який рис потрібно використовувати , щоб він не розварювався під час приготування і не перетворив харчо в кашу? Як підготувати рис, перш ніж засипати його в харчо? Що додати до харчо, щоб жир від бульйону не відчувався?

Відповіді на всі ці та багато інших питань чекають вас у цю неділю (9 березня) о 9 ранку в новому випуску шоу «Все буде смачно!» на СТБ.