Тетяна Литвинова навчить Анастасію Приходько готувати листкове тісто

Все буде смачно

Рум’яна, хрустка скоринка, а під нею – ніжне, невагоме листкове тісто в поєднанні з соковитою солоної або солодкою начинкою… Мрієте зробити таку випічку своїми руками? Немає нічого простіше! Відтепер про плоскі, гумові, як підошва, тістечка, з яких витекла і підгоріла начинка, ви забудете, як про страшний сон!

Неповторна Надія Матвєєва і наш кулінарний експерт – чарівна Тетяна Литвинова, поділяться секретами універсального листкового тіста, з якого ви зможете приготувати будь-яку випічку! Класичні, солодкі круасани з шоколадом і кремом з мигдалю, або конвертики з солоною начинкою з ніжної сьомги! Все це ви з легкістю приготуєте вже завтра, 8 лютого, о 9:00!

Разом з вами вчитися готувати страви з листкового тіста буде відома співачка Анастасія Приходько. Буквально днями до неї має приїхати подруга, яка вже 4 роки живе і працює у Франції. Як зізналася Настя, та без круасанів просто жити не може! Ось співачка і вирішила порадувати її цими ласощами.

«Спочатку я пішла на кулінарні курси, щоб навчитися їх готувати, –
згадує дівчина. – Але після них у мене все одно залишилося багато питань. Думала, один раз приготую вдома – і навчуся. На жаль, те, що у мене вийшло, я згодувала голубам. Вирішила прийти до вас, оскільки подруга приїжджає зовсім скоро, і я все ж сподіваюся порадувати її смачними круасанами!»

Разом з вами зірка дізнається:

При якій температурі працювати з листковим тістом, щоб не порушити його шарової структури?
Як краще нарізати розкатане листкове тісто, щоб вироби з нього не вийшли збитими і важкими ?
І як формувати листкові вироби і викладати начинку, щоб вона залишалася всередині?

Дивіться вже завтра, 8 лютого, о 9:00 на телеканалі СТБ!