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
Ектор Хіменес-Браво навчить Євгенія Сморігіна готувати ідеальну картоплю | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Ектор Хіменес-Браво навчить Євгенія Сморігіна готувати ідеальну картоплю

Все буде смачно

Смажена, печена, пюре – картопля, приготовлена у будь-який спосіб, є одним з кращих гарнірів і на обід, і на вечерю. Однак коли ми стаємо до плити, то смажена картопля найчастіше розвалюється, пюре виходить з грудочками, а про апетитну корочку у запеченої картоплі ми навіть не мріємо. Тому вже завтра (15 грудня) о 9 ранку шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво дасть майстер-клас з приготування картоплі для коміка Євгена Сморігіна та всіх телеглядачів каналу СТБ у новому випуску шоу «Все буде смачно!»

Здавалося б, як можна вирости у Білорусії і не навчитися готувати смачну картоплю? Проте відомий КВН-щик Євген Сморігін виявився безсилим перед цим простим і популярним блюдом. Це удвічі дивно, адже рідний брат Євгена працює кухарем і навчив гумориста готувати смачні котлети і фарширований перець…

«Коли я був у п’ятому класі
, – згадує Євген,– ми з братом вирішили посмажити картоплю, поки батьків не було вдома. Брат якраз поступив у кулінарне училище і вирішив похвалитися, що вміє більше, ніж я. Загалом, він приготував картоплю, а жарку довірив мені. Я почав експериментувати, та так, що мало не спалив квартиру – картоплю підгоріла, а масло розбризкалося по всій кухні. Після того випадку брат сказав мені, щоб я до картоплі більше не підходив…»

При цьому Євген розуміє, що обійтися без уміння готувати картоплю просто неможливо, адже вона найпопулярніший продукт на Землі після рису, пшениці і кукурудзи. Наприклад, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, що народився в далекій Колумбії, закоханий у картоплю ще з дитинства, коли його мама готувала для всієї родини національне блюдо ахіако – суп з кількох видів картоплі. За свою багаторічну кар’єру в кулінарії Ектор Хіменес-Браво освоїв всі секрети приготування страв з картоплі і тепер готовий з радістю поділитися своїми знаннями.

NF8A9527.jpg

Отже, як різати картоплю, щоб при смаженні вона не розвалювалася? Що потрібно зробити, щоб картопля вийшла з хрусткою скоринкою? На якому етапі потрібно солити блюдо? Чим необхідно змастити картоплю по-селянськи? Яким має бути молоко, щоб пюре не виявилося сірим?

Хочете знати, як приготувати смажену картоплю, картоплю по-селянськи і пюре? Тоді вмикайте канал СТБ вже завтра (15 грудня) о 9 ранку – вас чекає кулінарний майстер-клас від всесвітньо відомого шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво!