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
Сергій Калінін навчить Ігоря Обуховського готувати ідеального кролика | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Сергій Калінін навчить Ігоря Обуховського готувати ідеального кролика

Все буде смачно

Ніжний, м’який, соковитий і такий, що буквально тане у роті, – немає кращої страви для романтичної вечері, ніж тушкований кролик. Зазвичай тренер Ігор Обухівський запрошує свою дівчину в ресторан, коли хоче побалувати її чимось смачненьким. Але одного разу він вирішив зробити сюрприз для своєї коханої і вирішив влаштувати вечерю при свічках у себе вдома. Звісно, вечір був зіпсований, адже кролик – дуже складне у приготуванні блюдо, а Ігор озброївся лише сумнівними рецептами з Інтернету. Як ми знаємо, тренер з фітнесу – людина, яка завжди доводить почате до кінця. Тому Ігор Обухівський вирішив будь-якою ціною освоїти рецепт тушкованого кролика і звернувся з цією проблемою в шоу «Все буде смачно!». Хочете знати, що з цього вийшло? Тоді вмикайте канал СТБ вже завтра (14 грудня) о 9 ранку, і метр кулінарії Сергій Калінін розповість вам всі секрети приготування тушкованого кролика!

У когось тушкований кролик розвалюється у тарілці, у когось навпаки – виходить сухим і жорстким. При цьому головна проблема виникає ще на стадії оброблення тушки, адже господині купують м’ясо кролика і тільки вдома усвідомлюють, що не мають жодного уявлення про те, як з ним упоратися.

«Бажаючи харчуватися правильно, я розучив безліч рецептів, тож складаю ідеальне меню кожного свого дня, – розповідає Ігор Обуховський. – Зазвичай я вибираю м’ясо птиці, тому що воно нежирне. А кролика я заказую в ресторанах. Але коли я вирішив влаштувати для своєї дівчини романтичну вечерю, то курка здалася мені надто банальною. Хотілося чогось вишуканого і легкого. Мій вибір пав на кролика. Я купив тушку, пошматував її топірцем на шматочки, а потім взявся за каструлі, сковорідки, приправи, трави і все інше. Загалом, залив кролика сметаною і поставив на вогонь. У підсумку дівчина тільки поклювала трохи мою «страва», пояснивши, що не хоче наїдатися на ніч. А я весь вечір виколупував з м’яса гострі кісточки…»

IX2B3084.jpg

Отже, якого кольору має бути сире м’ясо свіжого кролика? Що з ним зробити, аби воно не було занадто жорстким? У якому вигляді необхідно маринувати кролика? Чим обробляти кролика, щоб шматочки залишилися цілісними? На якому етапі готування потрібно додавати спеції для посилення ніжного смаку м’яса? І скільки за часом необхідно тушкувати кролика?

Відповіді на всі ці та багато інших питань, а також ексклюзивний рецепт теплого салату з кролика від Сергія Калініна чекають вас вже завтра (14 грудня) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.