Алла Ковальчук навчить Аліну Завальську готувати смажених карасів

Все буде смачно

Смажені карасі з хрусткою скоринкою і ніжним філе всередині – це недороге і смачне блюдо. Однак під час його готування вкрай складно почистити рибу від луски і дрібних кісточок, а також позбутися неприємного запаху. Тому вже завтра (7 грудень) о 9 ранку в студію шоу «Все буде смачно!» на СТБ прийде справжній майстер рибних страв Алла Ковальчук, яка розповість співачці Аліні Завальській і всім телеглядачам секрети приготування трьох смачних страв з карасів.

Відвідавши студію шоу «Все буде смачно!», екс-учасниця гурту «Алібі» і нині самодостатня співачка Аліна Завальська відразу зізналася, що у неї на кухні практично не буває кулінарних невдач, крім смажених карасів.

«Готувати я люблю з дитинства, – сказала Аліна. – Тато навчив робити смачну піцу, а мама навчила азам грецької кухні. Я відмінно готую мусаку. З українських страв ідеально справляюся з кручениками. А цього літа під час дачних посиденьок чоловік посперечався з одним нашим другом, що я зможу приготувати смачну страву з будь-яких продуктів. Через три дні цей друг прийшов до нас з великим уловом риби і запропонував насмажити хрустких карасиків. Те, що у мене вийшло, було найгіршою стравою мого життя!»

IX2B3582.jpg

Алла Ковальчук теж зізналася, що 10 років тому готувала смажених карасів настільки «смачно», що її чоловік ходив вечеряти до… сусідки. Однак Алла не втомлювалася експериментувати на кухні і у підсумку розгадала всі секрети готування цієї вибагливої  риби.

Хочете знати, чим необхідно натерти рибу, щоб легко очистити її від луски? Як позбутися запаху річкової твані у карасях? Коли слід солити рибу? Як видалити з рибного філе дрібні кісточки? І що перед смаженням потрібно додати на сковороду, аби карасі вийшли з хрусткою скоринкою?

Відповіді на всі ці питання, а також детальні рецепти трьох страв з карасів (класичні, в’ялені і карасі по-чеховськи) чекають вас вже завтра (7 грудня) о 9 ранку в шоу «Все буде смачно!» на СТБ.