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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Алла Ковальчук навчить Ольгу Сумську готувати печінку по-строгановськи

Все буде смачно

Яловича печінка – недорогий і корисний продукт, який ідеально поєднується з будь-яким гарніром. У більшості господинь вона найчастіше виходить жорсткою і підгорілою. Але ж так хочеться поставити на стіл до сімейної вечері рум’яне, ніжне блюдо з апетитною скоринкою і фантастичним ароматом! Але що робити, якщо навіть у автора кулінарної книги – актриси Ольги Сумської – печінка виходить жахливо і розсипається, ледь доторкнешся до неї виделкою? Вихід один: звернутися за допомогою до ведучої Надії Матвєєвої та кулінарного експерта Алли Ковальчук – дивіться завтра (2 листопада) о 9:00 новий випуск шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Фіналістка шоу «МастерШеф» Алла Ковальчук є визнаним експертом у приготуванні страв, які багатьом здаються звичайними. Ось тільки жінка знає, що з ними все не так-то й просто – наприклад, яловича печінка є однією з найпоширеніших страв в українських сім’ях, але господині готують її хто як вміє. Та й у самої Алли на освоєння рецепта пішло більше десяти років. Однак вам немає сенсу витрачати стільки ж часу, адже Алла готова навчити Ольгу Сумську і всю країну готувати ідеальну печінку по-строгановськи всього за одну годину!

IMG_1244.jpg

«З печінкою все здається просто й зрозуміло, – зізналася «українська Роксолана», коли прийшла у гості в шоу «Все буде смачно!». – Думаєш: порізав, обсмажив з цибулькою і все. А не виходить. По-перше, зняти плівку – це ціла проблема! І по-друге, печінка завжди виходить занадто жорстка, гірка, а іноді вона просто розвалюється».

IMG_1257.jpg

Ольга також зізналася, що коли одного разу дала спробувати свою печінку доньці, та зареклася ще коли-небудь навіть близько підходити до цього блюда. Ну, а чоловік актриси, коли хоче пообідати смачною смаженою печінкою, то просто йде у ресторан. Тому Ольга вирішила обов’язково розучити рецепт приготування ідеальної печінки по-строгановски і прийшла з цією проблемою до Алли Ковальчук.

IMG_1254.jpg

Хочете знати, як правильно вибрати свіжу печінку в магазині? Що слід додати перед смаженням, щоб печінка вийшла м’якою і ніжною? У якій посуді потрібно готувати страву? Як викладати шматочки печінки, щоб досягти ідеального прожарювання? На якому етапі слід солити блюдо?

Тоді вмикайте канал СТБ завтра (2 листопада) о 9 ранку – вас чекає новий випуск шоу «Все буде смачно!» та майстер-клас з приготування ідеальної смаженої яловичої печінки по-строгановски, а також рецепт теплого салату з курячої печінки з грушею від Алли Ковальчук.