Тетяна Литвинова навчить Євгена Літвінковіча готувати ідеальні голубці

Все буде смачно

Смачні та поживні голубці є однією з найпопулярніших осінніх страв. Проте далеко не у всіх господинь вони виходять ідеальними. То під час загортання порветься капустяне листя, то качан попадеться неправильний, а то і з фаршем усе вийде не так, як хочеться. Співак Євген Літвінковіч у минулому володів кафе, тому чудово розбирається в приготуванні випічки і м’ясних страв. Але от голубці – ті самі, які йому в дитинстві готувала мама – завжди виходять у нього хоч і їстівними, але абсолютно жахливими на вигляд. Бажаючи у що б те не стало освоїти рецепт їх приготування, Євген звернувся за допомогою до Надії Матвєєвої та кулінарного експерта Тетяни Литвинової. Про те, як все пройшло, дивіться вже завтра (27 жовтня) о 9:00 в новому випуску шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

Прийшовши в студію шоу «Все буде смачно!», Євген Літвінковіч зізнався, що невміння готувати голубці зачіпає його як досвідченого кулінара. Співак також розповів про те, що друзі з України постійно над ним жартують , мовляв, хлопець не тільки говорить з акцентом і не знає українську мову, але й нічогісінько не розуміє у готуванні традиційної української страви – смачних і поживних голубців.

IMG_8057.jpg

«Скажу чесно, – заявив Євген Літвінковіч, – кілька разів я пробував приготувати голубці, але щоразу виходило таке, що мені здавалося, це взагалі неможливо їсти. До цих пір не можу зрозуміти, що я робив не так».

Розкрити співакові всі секрети приготування цієї страви взялася Тетяна Литвинова. Будучи одеситкою, вона, навіть прокинувшись серед ночі, без запинки розповість про те, як правильно приготувати цю страву. Втім, Тетяна зізналася, що прийшла до майстерності не відразу, а завдяки сотні каструль невдалих голубців. Бажаючи допомогти господиням освоїти рецепт трохи швидше, кулінарний експерт вирішила поділитися всіма нюансами готування цієї улюбленої багатьма, але такої примхливої страви.

IMG_8121.jpg

Як правильно вибрати качан капусти для приготування голубців? Як зробити жилаві листя рівними й еластичними? Яке співвідношення крупи і м’яса має бути в голубцях? Який рис найкраще підходить для голубців? У чому потрібно готувати голубці?

Правильні відповіді на всі ці та багато інших питань, які відкриють вам очі на приготування голубців на овочевій подушці, а також рецепт святкової капустяної лазаньї від Тетяни Литвинової чекають вас вже завтра (27 жовтня) о 9:00 в шоу «Все буде смачно!» на СТБ!

IMG_8077.jpg