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
Алла Ковальчук навчить Сніжану Єгорову готувати неперевершені сирники | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Алла Ковальчук навчить Сніжану Єгорову готувати неперевершені сирники

Все буде смачно

Рум’яні сирники із золотистою скоринкою – це відмінне блюдо для смачного, легкого і швидкого сніданку. Час від часу їх готує кожна господиня, але мало у кого сирники виходять абсолютно ідеальними. То вони пригорять, а всередині залишаться сирими, то пристануть до сковороди, а то й зовсім потріскаються. Наприклад, коли Сніжана Єгорова хоче побалувати своїх п’ятьох дітей сирниками, то просить няню, щоб та все приготувала. Проте актриса і телеведуча хотіла б і сама час від часу робити для домашніх смачний сніданок. Бажаючи навчитися готувати неперевершені сирники, Сніжана Єгорова звернулася за допомогою до ведучої шоу «Все буде смачно!» Надії Матвєєвої та кулінарного експерта програми Алли Ковальчук. Хочете знати, що з цього вийшло? Тоді вмикайте канал СТБ вже завтра (26 жовтня) о 9:00 – вас чекає захоплюючий майстер-клас з приготування ідеальних сирників!

Експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук почала експериментувати з сирниками ще в часи студентства. Іноді вони були і сніданком, і обідом, і вечерею. Аллі дуже хотілося харчуватися на свою маленьку стипендію різноманітно, тому вона багато імпровізувала й робила це настільки віртуозно, що вранці у чергу за ласощами ставала половина гуртожитку. І тут немає нічого дивного, адже секрет приготування солодких сирників з родзинками в сім’ї Ковальчуків передається з покоління в покоління.

IMG_7945.jpg

«Сирники – це страва, хоч і проста, але дуже вимоглива. Тому потрібно знати чимало нюансів і секретів, щоб сирники дійсно вдалися»,
– сказала Алла Ковальчук, пообіцявши навчити готувати страву не тільки Сніжану Єгорову, а й усіх телеглядачів.

IMG_7815.jpg

Який по щільності сир ідеально підходить для приготування сирників? У якій воді потрібно замочувати ізюм, щоб ягоди стали щільними, але м’якими? На якому етапі слід додавати цукор? Як правильно збити яйця? Як підготувати сир і борошно до замішування тіста? Які спеції варто додати у сирники?

Правильні відповіді на всі ці та багато інших питань, які відкриють вам очі на приготування солодких сирників з родзинками, а також рецепт солоних сирників з грибами і базиліком від Алли Ковальчук чекають вас вже завтра (26 жовтня) о 9:00 в шоу «Все буде смачно» на СТБ!

IMG_7824.jpg